Novo, poenostavljeno preklopno stikalo

  02. 10. 2018


Majhna je lepa, pravijo - in zagotovo velja za preklopna stikala. Ena od velikih prednosti preklopa je, da zasedajo zelo malo prostora.

Ampak vedno obstajajo možnosti za izboljšave - zato je OTTO dobavitelj Nexus ožil še več širine od svojih T7 serij preklopnih stikal, da bi ustvaril T71.

Novi T71 je za 35% ožji od modela T7, ki meri le 0,56 cm širok in dolg 1.05 cm.

Nova manjša ohišja pomeni, da je T71 odlična izbira, če je prostor res omejen. Kot preklopna stikala se pogosto uporabljajo v nadzornih ploščah, opremljenih z mnogimi stikali, lahko te frakcije palca resnično povečajo.

Ima vse varnostne specifikacije, ki jih pričakujete od stikal OTTO, tako da lahko prenesejo hude vibracije in udarce v težkih pogojih - težka oprema, industrijski nadzor, uporaba v morju in napravi.

Zatesnjena tako na mednarodni specifikaciji potopitve IP68S in je preizkušena na IP69K, lahko T71 vzdrži direktno brizganje vode in potopitev, celo med delovanjem. Izdelki, ki imajo rating IP69K, so opravili temeljit nabor testov, da bi zagotovili zaščito pred prodiranjem visokotlačne vode, visoke temperature in prahu.

OTTO že več kot 55 let načrtuje in izdeluje celotno linijo krmilnih stikal, ki jih lahko najdemo pri delu na kopnem, morju in zraku. Da bi ostali v teku napredka v igri, podjetje vlaga v milijone dolarjev v razvoj kadrov in najsodobnejše prostore - hkrati pa ohranja etos družinskega podjetja, kjer se je začel.

Kot pri vseh izdelkih Nexus lahko novi T71 prilagodite svojim potrebam z izbiro slogov terminala.

Na voljo je samo v enem polju, ki ponuja enojno in dvojno vrsto zmogljivosti. Odlično delovanje z brisanjem zagotavlja nizko upornost in je dobra izbira pri preklopu tovora z logičnega nivoja do 16 amperov. Hitro delovanje stikalo ima zadrževalni mehanizem za zaklepanje in odklepanje gibanja, da omogoči preprosto in varno preklopno delovanje.

Obiščite našo spletno stran za obseg preklopnega stikala T7 http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO/T7%20-%20Lower%20Cost%20Sealed%20Toggle%20Switch%20Range ali nas kontaktirajte neposredno http://nexuscomponents.co .uk / Domov / Kontakt